Recensies


Ben jij tevreden over je bezoek aan Trimsalon Green Tails? Schrijf dan zeker een recensie op google en/of onze facebookpagina. 
Hiermee help je zowel ons als onze toekomstige klanten. 

Ben jij niet tevreden? Vertel het dan zeker ook aan ons, dan zoeken we samen naar een oplossing.


Twee honden met extra zorgnood. Eentje heeft spondylose en stenose en de andere heeft geen voorpoten, maar Hjördis houdt daar allemaal rekening mee. Ze laat hen op tijd rusten, neemt alle tijd en houdt rekening met wat ze wel en niet aangenaam vinden.
Daarnaast wordt er gewerkt met vegan producten, iets wat voor ons erg belangrijk is.
Hemen, Forrest en wij zijn ontzettend blij met Green Tails!

- Katleen Brams


Super verzorging voor mijn golden retriever. Mijn golden is al een dagje ouder, dus hij kan de volledige trimbeurt niet rechtstaan, maar Hjördis past haar steeds aan zodat hij nog steeds een volwaardige vachtverzorging krijgt.

- Christophe Van Hove 


Uitstekende honden trimmer! Onze border collie is altijd blij om daar te zijn en komt er altijd netjes en verzorgd van terug. Zeker aan te bevelen!


- Benjamin Edwards


Onze Sheltie van 5 maanden oud voor het eerst naar het trimsalon.
O wat was het spannend!
Maar wat een geduld en wat een goede verzorging!
Onze Mats was precies een andere hond, geen stress te merken en super tevreden!
Wij komen zeker terug!

- Yvan Bollen


Enorm geduldig en liefdevol met ons dieren, ook de angstige. Goede kennis van gedrag en trimtechnieken. Ze neemt regelmatig bijscholingen en je ziet dat het echt haar passie is. Altijd correct qua communicatie en afspraken. En vegan producten! Wij zijn echt enorm tevreden en komen van Kortrijk voor de trimbeurt van ons honden. Worth it!

- Sika


Als gedragscoach vind ik het belangrijk dat er ook bij de trimmer, aandacht besteed wordt aan het welzijn en welbevinden van de hond. Dat is doorgaans nog steeds een heuse zoektocht, ik heb echter het geluk dat er eentje om de hoek is komen wonen!!! Naast het feit dat ik erop kan vertrouwen dat mijn hond zich op haar gemak voelt, kwam ze buiten 'om door een ringetje te halen'!! Niet vanzelfsprekend bij een plukras met een niet al te beste vacht kwaliteit! Echt top werk geleverd! Fudge blij! Ik blij!

- Vandehereheide 


Zeer vriendelijk en toegankelijk.
Mijn hond gaat hier graag naar toe en ruikt hemels als hij terug komt 😀👍

- Els Theys


Heel tevreden van de goede service en een puik resultaat voor een eerlijke prijs!


- Stijn Michiels

Excellent work. Both my fur babies go here (a Westie and Husky) and I am very happy with her work.

 

- Nicole Binnie


Super toffe gemotiveerde meid die alleen het allerbeste wil voor de hondjes en hun baasjes

- Kim Kuppens


Zo een lieve spontane meid met ervaring . We staan altijd versteld hoe mooi onze Dimbo geknipt terugkomt , tot in de puntjes geknipt nagels verzorgd een echte aanrader .

- Anja Claeskens


Online afspraken maken is een plus punt.

Zeer vriendelijk onthaal voor zowel baasje als dier.

Vraagt bij eerste bezoek of er dingen zijn waar ze rekening moet mee houden. Rex heeft gevoelige pootjes en ik had zijn eigen zijn shampoo mee voor zijn gevoelige huid en dat was geen probleem, ook liet ik weten geen parfum en dergelijke te gebruiken bij hem. Daar werd rekening mee gehouden.

Een echte aanrader.

Je wordt 15 min op voorhand verwittigd per sms als je hond klaar is in het kapsalon.

- Kristine Hermans


Een lieve meid, die enkel allerbeste wil. Het hart op de juiste plaats heeft. Iets wat nodig is om met dieren te kunnen omgaan.


- Hannelore Hermans


Onze Falco mooi gedaan na slechte ervaringen. Wij zijn heel blij dat het trimmen hier lukt. Bedankt voor het geduld en liefde voor onze "grote" lieveling.


- Karin Bosmans

Onze dramaqueen was er in goede handen. Dankjewel! 

- Wendy Blockx